ΠΑΟΚ Αρναίας ιστολόγιο - blog

ΠΑΟΚ Αρναίας ιστολόγιο - blog
Ιστολόγιο ΠΑΟΚ Αρναίας

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012


7η Αγωνιστική

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΓ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ - ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ 2-1 (1-1)
15’ (0-1) Καραγιάννης
32’ (1-1) 
62’ (2-1) 


Καλύτερος ο ΠΑΟΚ από την αρχή του παιχνιδιού, μετά από σερί χαμένων ευκαιριών προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με σουτ του Καραγιάννη. Λίγα λεπτά αργότερα ακυρώθηκε κανονικό τέρμα του Ντούσκου ως οφ-σάιντ, αν και η μεταβίβαση της μπάλας έγινε από την τελική γραμμή προς τα πίσω. Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος σε όλο το πρώτο ημίχρονο χάνοντας πολλές ευκαιρίες ενώ ισοφαρίστηκε από μια αντεπίθεση της ομάδας του Αγ. Προδρόμου στο 32ο λεπτό.

Ίδια εικόνα του παιχνιδιού και στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να δημιουργεί και να χάνει πολλές ευκαιρίες ενώ ο Αγ. Πρόδρομος προηγήθηκε σε μια αντεπίθεσή του στο 62ο λεπτό. Μετά από αυτό το τέρμα η γηπεδούχος ομάδα κλείστηκε με αποτέλεσμα να δυσκολέψει τον ΠΑΟΚ στη δημιουργία φάσεων. Παρόλα αυτά πάλι ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να γυρίσει το παιχνίδι, χωρίς να τα καταφέρει όμως. Στο 82ο λεπτό αποχώρησε τραυματίας ο Σαμάρας.

Η διαιτησία του αγώνα ήταν ανεπαρκής ή εξυπηρετούσε σκοπιμότητες. Αν ήταν ανεπαρκής τότε είναι γενικά ανεπαρκής για το ποδόσφαιρο, δεδομένου ότι δεν υπάρχει μικρότερη κατηγορία. Εκτός του τέρματος, που κακώς δεν μέτρησε, υπήρξαν και πολλές άλλες λανθασμένες αποφάσεις. Η δικαιολογία του βοηθού διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα ότι ''δεν είδα καλά γιατί δεν ήμουν στην ευθεία'' μόνο ως αστείο μπορεί να αντιμετωπιστεί, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να είσαι στην ευθεία για να αντιληφθείς ότι μια μεταβίβαση γίνεται από την τελική γραμμή προς τα πίσω.

ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ (Πάππος Γ):
Χάβος Δ
Γκάγκανος Δ
Καραγιάννης  Π
Μπιζέτας Α
Νικολής Κ 
Ντούσκου Α
Ρεπάνης Σ
Σαμάρας Δ (82' λ.τ. Παναγιώτου)
Στόικος Αρ
Στόικος Χ
Χάβος Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου