ΠΑΟΚ Αρναίας ιστολόγιο - blog

ΠΑΟΚ Αρναίας ιστολόγιο - blog
Ιστολόγιο ΠΑΟΚ Αρναίας

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012


8η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΚΡΗΜΝΗΣ 0-4 (0-1)
42’ (0-1)
57’ (0-2)
63’ (0-3)
74’ (0-4)

Ιδιαίτερα βαρύ σκορ για τον ΠΑΟΚ παρότι η συνολική εικόνα της ομάδας ήταν θετική. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και κυρίως μετά το πρώτο δεκάλεπτο κυριάρχησε έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και δημιούργησε πολλές καλές ευκαιρίες. Δεν κατόρθωσε όμως να σκοράρει και αντί γι’ αυτό βρέθηκε πίσω στο σκορ σ’ ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ η ομάδα προσπαθούσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια δέχθηκε το δεύτερο γκολ στο 57ο λεπτό. Μετά από αυτό η ομάδα απογοητεύτηκε, έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της με αποτέλεσμα το σκορ να ξεφύγει.

Δεν μπορεί να αποδοθεί ευθύνη για κανένα από τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε η ομάδα. Είναι από τα λίγα φετινά παιχνίδια που η ομάδα δεν έφαγε γκολ από τον αντίπαλο. Τα γκολ τα πέτυχε ο αντίπαλος. Η ομάδα ήταν πειθαρχημένη, πολύ καλή ανασταλτικά - παρά τα τέσσερα γκολ - και δημιουργικά αλλά υστέρησε στο τελείωμα. Το αποτέλεσμα θα ήταν τελείως διαφορετικό αν ο ΠΑΟΚ είχε πετύχει γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στις πολλές ευκαιρίες που έχασε. Με ανάλογες εμφανίσεις μελλοντικά θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ (Πάππος Γ):
Χάβος Δ
Γκάγκανος Δ
Καραγιάννης  Π
Μαγειρίκας Ν
Νικολής Κ
Ντούσκου Α
Ρεπάνης Σ
Σαμάρας Δ (77’ Μπάλλας Ν)
Στόικος Αρ
Στόικος Χ
Χάβος Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου