ΠΑΟΚ Αρναίας ιστολόγιο - blog

ΠΑΟΚ Αρναίας ιστολόγιο - blog
Ιστολόγιο ΠΑΟΚ Αρναίας

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013


Play-Off


ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΓ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 4-0 (3-0)
1’ Ρεπάνης (1-0)
17’ Νικολής (2-0) πεν
41’ Νικολής (3-0)
71’ Γκάγκανος (4-0)

Αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικός και καθάρισε το παιχνίδι από την αρχή. Χρειάστηκαν μόλις 39’’ για να ανοίξει το σκορ με σουτ του Ρεπάνη έξω από τη μεγάλη περιοχή. Η συνέχεια ήταν εύκολη για τον ΠΑΟΚ. Απόλυτα κυρίαρχος στο παιχνίδι έκανε το 2-0 με πέναλτυ του Νικολή. Το πέναλτυ κέρδισε ο ίδιος. Το 3-0 έγινε από τον ίδιο στο 41ο λεπτό αφού έφυγε στην πλάτη της άμυνας και εκτέλεσε τον τερματοφύλακα από κοντά.
Στο δεύτερο ημίχρονο και αφού ουσιαστικά είχε κριθεί το παιχνίδι, αφού η ομάδα του Προδρόμου δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Το σκορ έκλεισε στο 71ο λεπτό ο Γκάγκανος. Μετά από σουτ του Ντούσκου η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά της ο Γκάγκανος με σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι και παίρνοντας ξανά το ριμπάουντ με νέο σουτ έκλεισε το σκορ.
Η εμφάνιση της ομάδας ήταν ιδιαίτερα καλή. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάποιοι συνδυασμοί θα μπορούσαν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί σε αγώνα μπαράζ με τον τρίτο του νοτίου ομίλου για μια θέση που υπό προϋποθέσεις θα οδηγήσει στην Β’ κατηγορία.

ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ (Πάππος Γ):
Χάβος Δ
Γκάγκανος Δ
Καραγιάννης Π
Μπιζέτας Α (69’ Παναγιώτου Χ)
Νικολής Κ
Ντούσκου Α
Ρεπάνης Σ
Σαμάρας Δ (57’ Μπάλλας Ν)
Στόικος Αρ
Στόικος Χ
Χάβος Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου