ΠΑΟΚ Αρναίας ιστολόγιο - blog

ΠΑΟΚ Αρναίας ιστολόγιο - blog
Ιστολόγιο ΠΑΟΚ Αρναίας

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012


21η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ – ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ 0-4

Δεν μπόρεσε ο ΠΑΟΚ να αποκομίσει κάτι θετικό βαθμολογικά από το παιχνίδι με την πρωτοπόρο ομάδα της Ιερισσού.

Με σημαντικές ελλείψεις βασικών παικτών, που έχουν γίνει θεσμός, λόγω τραυματισμών και ασθενειών η ομάδα άντεξε απέναντι στον πρωτοπόρο μόνο για ένα ημίχρονο. Το πρόβλημα των τραυματισμών είναι μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα εξαιτίας του αριθμητικά περιορισμένου ρόστερ της.

Ο πολύ δυνατός άνεμος δυσκόλεψε την προσπάθεια των παικτών και των δύο ομάδων.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο και χαρακτηρίστηκε από μια ελαφριά υπεροχή της Ιερισσού, η οποία είχε τρεις ευκαιρίες για γκολ, σε καμιά περίπτωση όμως κλασικές. Ο ΠΑΟΚ είχε αγωνιστικότητα στο πρώτο ημίχρονο και δύο πολύ καλές ευκαιρίες με σουτ του Καραγιάννη και του Λαμπρινού. Δίκαιο το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ιερισσός άνοιξε το σκορ στο 47’ λεπτό και μετά η ομάδα του ΠΑΟΚ έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να ακολουθήσει το 0-2 με πέναλτυ στο 54’. Τα άλλα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο 63’ και στο 80’.

Μετά το πρώτο τέρμα η ομάδα του ΠΑΟΚ έχασε την αγωνιστικότητά της με αποτέλεσμα το βαρύ σκορ που είναι άδικο για αυτή. Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο είχε ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστική του Καλτσού στο 75’, ο οποίος κλέβοντας την μπάλα από αμυντικό μέσα στη μεγάλη περιοχή βρέθηκε τετ-α-τετ σούταρε έξυπνα αλλά έβγαλε ο τερματοφύλακας.

Στόχος της ομάδας πλέον είναι η συγκομιδή βαθμών από τα δύο παιχνίδια εξ αναβολής με Μ. Παναγία και Νεοχώρι.

ΠΑΟΚ Αρναίας: (Πάππος) Μπιζέτας – Δημητριάδης – Γαλαθρής (69’ Ρεπάνης) – Καραγιάννης (81’ Σαμάρας) – Λαμπρινός – Νικολής – Ντούσκου – Ξιούφης (69’ Καλτσός) – Στόικος Ασ. – Στόικος Χ. – Χάβος Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου