ΠΑΟΚ Αρναίας ιστολόγιο - blog

ΠΑΟΚ Αρναίας ιστολόγιο - blog
Ιστολόγιο ΠΑΟΚ Αρναίας

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012


18η Αγωνιστική (εξ αναβολής)

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής μεταξύ Νεοχωρίου και ΠΑΟΚ Αρναίας. Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Νεοχωρίου αιφνιδίασε με τη σέντρα και προηγήθηκε 1-0. Στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά ο ΠΑΟΚ επηρεάστηκε από το γκολ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στη συνέχεια όλο το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ομάδα του ΠΑΟΚ η οποία προσπαθούσε να ισοφαρίσει. Σε αυτό το διάστημα  ο ΠΑΟΚ έχασε πέντε σημαντικές ευκαιρίες, με πιο κλασικές το δοκάρι του Γαλαθρή από μακρινή εκτέλεση φάουλ και το ωραίο αλλά άτυχο τελείωμα του Καραγιάννη από σέντρα του Γαλαθρή.

Η ισοφάριση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 42ο λεπτό. Ο Στόικος Χ. μετά από προσωπική ενέργεια τροφοδότησε τον Ντούσκου και αυτός με τη σειρά του τον Λαμπρινό μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο τελευταίος με προσποίηση άδειασε τον παίκτη που τον μάρκαρε και με σουτ στη γωνία έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και με λιγότερες φάσεις. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τους τρεις βαθμούς, αλλά με βάση την εμφάνισή τους το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι μάλλον δίκαιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αποβλήθηκαν δύο παίκτες με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ένας για κάθε ομάδα. Στο 75ο λεπτό ο Μπιζέτας από τον ΠΑΟΚ και στο 82ο λεπτό παίκτης του Νεοχωρίου. Η απόφαση του διαιτητή για την αποβολή του παίκτη του ΠΑΟΚ ήταν αψυχολόγητη, αυστηρή και άδικη.

ΠΑΟΚ Αρναίας: (Πάππος) Χάβος Δ. – Γαλαθρής – Δημητριάδης – Καραγιάννης (89’ Σαμάρας) – Κεχαγιάς – Λαμπρινός – Μπιζέτας – Ντούσκου – Στόικος Ασ. – Στόικος Χ. – Χάβος Γ. (73’ Καλτσός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου