ΠΑΟΚ Αρναίας ιστολόγιο - blog

ΠΑΟΚ Αρναίας ιστολόγιο - blog
Ιστολόγιο ΠΑΟΚ Αρναίας

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012


17η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ 0-3

Ανέτοιμη των περιστάσεων αποδείχθηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ Αρναίας απέναντι στην ομάδα της Θύελλας Μεταγγιτσίου, χάνοντας με 0-3.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο διατήρησε μια ανούσια κατοχή μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Στην μοναδική φορά που το έκανε στο 39ο λεπτό μετά από συνδυασμό Δημητριάδη και Καραγιάννη, ο πρώτος νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ το Μεταγγίτσι ήταν πολύ επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές στο 41ο λεπτό άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ διατήρησε την υπεροχή όμως δυσκολευόταν να δημιουργήσει φάση. Αποτέλεσμα ήταν οι λίγες τελικές να προέλθουν από μακρινά σουτ. Το Μεταγγίτσι με άλλα δύο τέρματα στο 74ο  και στο 84ο λεπτό κλείδωσε το παιχνίδι παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο που βάζει σε περιπέτειες την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο ΠΑΟΚ στερήθηκε των υπηρεσιών σημαντικών παικτών λόγω τραυματισμών, αλλά και ασθενειών. Αυτό ήταν εμφανές στον αγωνιστικό χώρο δεδομένου ότι το ρόστερ της ομάδας είναι αριθμητικά ανεπαρκής.

ΠΑΟΚ Αρναίας: (Πάππος) Χάβος Δ. - Γαλαθρής - Δημητριάδης - Καραγιάννης - Κεχαγιάς - Νικολής - Ντούσκου - Ξιούφης (71’ Σαμάρας) - Ρεπάνης (57’ Μπιζέτας) - Στόικος Χ. - Χάβος Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου