ΠΑΟΚ Αρναίας ιστολόγιο - blog

ΠΑΟΚ Αρναίας ιστολόγιο - blog
Ιστολόγιο ΠΑΟΚ Αρναίας

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012



26η Αγωνιστική

ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΣΑΡΤΗ 1-7

Ανώτερη η ομάδα της Σάρτης επιβλήθηκε με 7-1 του ΠΑΟΚ Αρναίας. Η ομάδα του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων χάνοντας με βαρύ σκορ.

Η Σάρτη καθάρισε το παιχνίδι νωρίς σκοράροντας στο 5ο και στο 7ο λεπτό. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του και εγκατέλειψε το παιχνίδι με αποτέλεσμα να εκτεθεί. Η Σάρτη με άλλα δύο τέρματα στο 17ο και στο 37ο λεπτό προηγήθηκε με 0-4. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ ήταν η μείωση του σκορ στο 41ο λεπτό με μακρινό σουτ του Γκάγκανου, αφού η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Ανώτερη και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Σάρτης με άλλα τρία τέρματα στο 59ο, στο 71ο και στο 79ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-7.

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ δεν δικαιολογείται και δεν είναι εμφάνιση ομάδας που διεκδικεί την παραμονή στην κατηγορία.

Άλλα αποτελέσματα που αφορούσαν την μάχη της παραμονής, σε αυτή την αγωνιστική αλλά και στις προηγούμενες, ήρθαν ανάποδα, κόντρα στη λογική με βάση τη δυναμικότητα των ομάδων. Αυτό όμως, αν και όχι φυσικό, ήταν αναμενόμενο. 

Ο  ΠΑΟΚ έδωσε αξιοπρεπώς τη μάχη του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, βασιζόμενος στον εαυτό του, χωρίς τη βοήθεια κανενός και χωρίς στημένα παιχνίδια.

Κάνοντας ένα μίνι απολογισμό, για την πρώτη χρονιά στη Β΄κατηγορία, η ομάδα πλήρωσε την απειρία της χάνοντας βαθμούς, οι οποίοι θα είχαν δώσει την παραμονή στη νεοφώτιστη ομάδα από τώρα.

Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την παραμονή του σε αγώνες play-out με την ομάδα του Νεοχωρίου, έχοντας μειονέκτημα έδρας.

ΠΑΟΚ Αρναίας (Πάππος): Χάβος Δ. - Γαλαθρής - Γκάγκανος - Δημητριάδης - Καλτσός (46’ Νικολής) - Κεχαγιάς - Λαμπρινός - Μπιζέτας (72’ Καραγιάννης) - Ντούσκου - Στόικος Ασ. - Στόικος Χ. (46’ Στόικος Αρ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου